WHAT YOU CAN EXPECT

FASHION

STYLING

Zoek je een stylist die tijdens de fotoshoot zorgt dat de modellen met hun outfit het beeld versterken, kan ik je helpen!

Denk hierbij aan een foto shoot voor een magazine, nieuwe campagne, look-book, modeshow, website, re-branding van je organisatie etc.

Ook als je nieuwe bedrijfskleding met een nieuwe look & feel zoekt, kan ik je adviseren en het gehele proces van A tot Z verzorgen.

PERSONAL

STYLING

Ben je te druk of heeft kleding shoppen niet je prioriteit. Dan kan ik je hierbij helpen.  Op basis van een intake gesprek en/of een closet styling inventariseer ik jouw wensen en behoeften. Aan de hand van de door mij opgestelde persoonlijke shopping list, ga   ik voor je shoppen (on- & offline). Als je nieuwe garderobe binnen is, plannen wij een afspraak in waarbij jij in alle rust, in je eigen omgeving, de items kunt passen. Hierbij krijg je eerlijke feedback, tips en adviezen. Jij besluit wat je wilt dragen en wat retour kan. Dat laatste regel ik voor je.

Heb je een belangrijke presentatie of een bruiloft waar je verschillende outfits voor nodig hebt, kan ik die – na een intake gesprek, ook voor je verzorgen.

CLOSET

STYLING

Een kast vol met kleding maar niets om aan te trekken? Items waar de prijskaartjes nog aanhangen omdat je niet goed weet hoe te combineren. Of zou je graag je look willen veranderen maar weet niet waar te beginnen?

Dan kan een closet styling de oplossing bieden en het begin van een nieuw fashion “decade” zijn!

Ik kom naar je toe om samen jouw huidige garderobe door te nemen. De kleding waarover je twijfelt en waarvan wij samen besluiten dat die mag blijven, combineren wij met jouw bestaande garderobe waar je tevreden over bent. Daarnaast stel ik nieuwe looks samen uit jouw bestaande garderobe. Je zult versteld staan van de verrassende combinaties die je zelf nog nooit gedragen hebt.  Op basis van deze inventarisatie maak ik een overzicht van items die ontbreken. (Denk hierbij aan: tijdloze basics, key pieces, accessoires, schoenen etc.)

Deze lijst vormt de basis voor een (eventuele) personal shopping sessie.